martes, 12 de diciembre de 2017

DIMARTS,5 DE DESEMBRE.

Ja estem a desembre! Quines ganes tenia que arrivara aquest més perquè en tres setmanes serà nadal i m'encanta passar eixos dies amb la família, i ara sobretot amb els meus cossins, que són xicotets i em tenen ''enamorà''. Però bé, sense enrollatme, voldria contar-vos el dia d'avui, que ha estat molt interessant:

Hui ha sigut un dia diferent, doncs, no ha començat a l'universitat com de costum. Hui, en l'assignatura d'estructura social i educació, el professor Francesc ens ha invitat a anar a l'antiga Universitat de València, cosa que m'agradat molt. En arribar, hem vist un edifici prou diferent al que estem acostumats a vore en l'Universitat actual, era com una biblioteca antiga per fora, i al entrar justament en el centre hi havia una plaça molt bonica on ens hem fet algunes fotos de record.

Bé, avui hem vingut a aquesta Universitat perquè hi havia una exposició dels llibres, utensilis, etc. que utilitzaven abans per a enssenyar als col·legis. La veritat és que eren prou vells, però eren també prou curisosos, ja que eren molt diferents als que s'utilitzen ara per a enssenyar als col·legis.
Acabada aquesta visita, hem tornat a la nostra facultat de Magisteri, per a acudir a la classe de Didàctica general, on hui hem continuat amb el treball en grup.


Avui hem fet poqueta cosa, doncs jo, almenys, estava ansiosa ja per anarme'n a casa i gaudir del pont amb la familia (i sí, estudiant també). Però sí que hem adelantat una miqueta el treball. Hem elegit ja els objectius i continguts que anem a ficar durant eixes dos setmanes i hem fet un "planning" en brut de cada dia, les activitats que anem a fer. La mala i no tan mala notícia ha sigut que Carles ens ha dit que no hi haurà temps per exposar el treball, cosa per una part no ens ha fet molta gràcia, ja que haviem pensat unes activitats molt interessants que quedarien divertides a l'hora d'exposar-les; però a la vegada m'ha alegrat saber que no hi haurà exposició perquè soc molt tímida i ho habria passat prou mal a l'hora de parlar davant de tothom.
Després d'adelantar el treball una miqueta més, hem arrepelgat i abans de anar ja cap a casa, Carles ens ha demanat llegir "buenas noticias de la evaluación".

Com sera un col.legi sense llibres? Us convidem a que pengeu algun comentari, ja que sabem que ja ens va llegint més gent, gràcies per eixes 400 visites que ja portem!


De dimarts 19 fins dijous 21 Bon dia! Última setmana del primer semestre. Recordeu aquella aventura que vam iniciar a la primera entr...